Wednesday, 4 January 2012

Dreams~

Assalamualaikum~






right click > open in new tab
*kalau nak karaoke same2 lah.huaa~ *
translation


seperti biasa,awal januari adalah masa terbahek untuk menzombiekan diri.alhamdulilah sem satu tahun tiga nih tader exam berturut macam anak-anak tahun satu mahupown tahun dua.weehuuu~

tapi segala lambakan material yang melambak masih lagi mampu membuatkan saya meroyan.tahniah! -.-'
[statement nih suh korang doakan ai dpt skor kencang2.ok.taknak doa gitu,meh mahapkan salah silap dosa ai kat u all.bisa enggak? :D ]

*da taw kauuu banyak bende nk study yang g update belog nih hapesaaalll? *
^ bese lah.tym2 tengah meroyan nih lah nk mcarik medium untuk melepaskan royanan.eheh. ^
*baiikk~ -.-' *

ok.lets make it short.

selamat meneruskan langkah-langkah mengejar mimpi-mimpi yang kalian impikan sejak dari dulu.mungkin jugak dari semalam(?)
moga dengan semakin bertambah tahun,dan semakin pendek usia,makin matang,makin bersemangat,makin berfaedah dan makin tak emo. *oppss*

dan moga makin menghargai.diri sendiri.diri insan-insan yang menjadikan kalian adalah kalian hari nih.even yang patahkan ati korang pown korang kne hargai n ucap terima kasih taw?sebab trained korang jadik macho lagi gagah perkasa. *hiyak!*

juga moga[untuk kali yg ke3 -.-'],tak hilang dan sesat dalam mencari diri sendiri buat sape-sape yang tgh sesat mencari apa makna diri dan hidup kat dunia nih.doa banyak-banyak pada DIA.kalau hati awak hilang,mintak pada DIA,sebab DIA yang pegang hati makhlukNYA. :)



“Wahai Tuhan kami, limpahkanlah kesabaran kepada kami, dan matikanlah kami dalam keadaan Islam (berserah bulat-bulat kepadaMu)”.

"Keep on pushing,step by step
keep on trying,day by day"

Let's keep pushing ourselves to be the best in HIS sight,worth for HIS jannah~ (^_~)


notametacarpal (1) : dapat melayan anime memang lah satu nikmat.alhamdulilah. *boleh ke gitu? -.-' *


notametacarpal (2) : bakal pulang ke tanah air bertemu satu batalion buah hati pengarang jantung terchenta agy dua minggu.heee~ :D 


notametacarpal (3) : pada sape2 yang nk ajak sy date kat msia cuti nanti,sile roger awal2.makasihhhh~ :D


notametacarpal (4) : baru tahu betapa seksa nye tak sihat tym exam.maka,jaga lah kesihatan anda.batuk berkokok tym exam is NOT MACHO at all.hek~


notametacarpal (5) : selama nih telan painkiller yang ai ingatkan mampu dengan jaya nya menghilangkan migrain ai.td google2,painkiller untuk migrain ai tuh side-effect nye is headache.APEKAAAAHHHHHH??Y U NO TELL ME EARLIER???? *failed pharma sungguh aku -.-' *


notametacarpal (6) : abis dah.bai.
















1 comment:

Anna Husna said...

aiipp..teena..xsihat ke??
jga kesihatan ya..jgn mkn painkiller byk2..enggak baik..eh,(boleh plak nk nasihat bakal doc..hee)
smga dpt meyelesaikan perjuangan di medan exam dgn jayanya..aminn

tak sabar mahu jumpa..dapatkah jumpa nanti??hukhuk..

apa2 pn..all the best!! ^^

salam kerinduan dari perak..